Υποστήριξη: Aliveri Web TV  |  Φιλοξενία: E-base.gr

Hotel Axilleion - Skiros Island

Hotel Axilleion

Aspous / 34007 Skiros Island
0030-2222093300 / 0030-2222092425
axilleionhotelskyros@yahoo.gr
Hotel Axilleion - Skiros IslandOver Skiros

Het eiland Skiros ligt in de Egeïsche zee tussen het schiereiland Evia en de Sporaden. Het is in veel opzichten uniek. Doordat er op dit eiland geen chartervliegtuigen komen is er geen sprake van massatoerisme, waardoor het eiland zijn authenticiteit, schoonheid en rust heeft weten te bewaren.

Er is wel een reis voor nodig om hier te komen, maar je krijgt er ook veel voor terug. Bovendien is de reis hierheen ook de moeite waard, want de weg leidt door het heuvelachtige landschap van het prachtige schiereiland Evia. Daarna volgt er vanuit het haventje van Kimi een ontspannen bootreis van 1 uur en 40 minuten naar Skiros.

Renovatiewerkzaamheden aan het klooster Agios Georgios
In april 2015 zijn de renovatiewerkzaamheden aan het klooster Agios Georgios (Sint George) en het kasteel van Skyros afgerond en zijn deze weer open voor bezichtiging.
Klik hier voor meer informatie.

Choose language

Volg ons voor extra aanbiedingen ook op facebook


Berichten


Vlucht op Skiros

Van Athene vertrekt er een voordelige binnenlansde vlucht naar Skyros. Voor verdere informatie en opties mbt de heenreis zie reisinformatie op onze website.

Voor het seizoen 2015"Een dagboek in de Griekse crisis"

De Nederlandse vrouw van de eigenaar heeft een aantal persoonlijke boekjes geschreven over de crisis in Griekenland: "Een dagboek in de Griekse crisis"

Eerder verschenen:
"Een 'vreemde' kijk op Griekenland"