Υποστήριξη: Aliveri Web TV  |  Φιλοξενία: E-base.gr

Hotel Axilleion - Skiros Island

Hotel Axilleion

Aspous / 34007 Skiros Island
0030-2222093300 / 0030-2222092425
axilleionhotelskyros@yahoo.gr
Hotel Axilleion - Skiros IslandReisinformatie

Binnenlandse vlucht naar Skiros
De meest prettige manier om Skiros te bereiken is met de binnenlandse vlucht naar Skiros toe. Sinds mei 2012 vliegt Aegeanair van Athene op Skiros. Vluchtduur is 25 minuten. Deze vlucht gaat drie keer in de week en is bovendien enorm voordelig. De vluchttijden kunt u op hun website bekijken. Meestal is uw vlucht uit Nederland prima af te stemmen op de vluchten van Aegean. Mocht het onverhoopt niet goed aansluiten, dan kunt u gebruik maken van een hotelovernachting nabij de luchthaven. Het Sofitel ligt er direct naast, maar is ook wat aan de prijs. De iets verdergelegen hotelletjes hebben echter een prima shuttle-service naar de luchthaven toe.

Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk
U kunt dan heen met de taxi of bus vanaf Athene naar het haventje van Kimi om vanaf daar met onze ferryboot naar Skiros te varen. Terug kunt u dan gebruik maken van de vlucht Skiros/Athene. In alle gevallen regelen wij het vervoer van en naar het luchthaventje van Skiros en van en naar ons haventje Linaria. Op het eiland kunnen wij voor zolang u wilt een auto of scooter regelen.

Verder kunt u over het algemeen in alle seizoenen van het jaar, als u 's ochtends een vlucht vanuit Nederland (of een ander land in Europa) naar Athene heeft, dezelfde dag nog met onze ferryboot vanaf Kimi naar Skiros toe. Natuurlijk is het ook mogelijk uw reis en verblijf op Skiros te combineren met een bezoek aan Athene en/of het schiereiland Evia. Wij kunnen zorgen dat er een taxi op u staat te wachten bij het vliegveld van Athene die u in 2,5 a 3 uur naar Kimi brengt of u kunt zelf een huurauto regelen dat in veel gevallen vaak relatief gezien voordeliger is. Tevens heeft u op het eiland ook direct een huurauto. Onder handige links vindt u een aantal autoverhuurbedrijven waar gasten prettige ervaringen mee hebben gehad.

Bus- en bootverbinding
Er is geen directe busverbinding van het vliegveld naar Kimi. U gaat eerst met bus of metro naar het centrum van Athene. Over tijden en bijzonderheden kunnen wij u informeren. Vanuit het centrum van Athene gaat er wel een bus rechtstreeks naar Kimi. Deze vertrekt 3,5 uur voor de veerboot vertrekt. De boot vanuit Kimi gaat buiten het zomerseizoen één keer per dag (veelal in de namiddag / vroege avond). In de zomermaanden en op feestdagen zijn er meerdere vertrektijden. Klik hier voor meer informatie.

U kunt natuurlijk ook de gelegenheid benutten om de vele bezienswaardigheden van Athene te bezoeken
Eenmaal aangekomen in ons haventje Linaria kunnen wij ervoor zorgen dat er een huurauto op u staat te wachten of wij kunnen u eventueel afhalen van de boot. Mocht u zelf met een huurauto zijn gekomen dan is ons hotel heel makkelijk te vinden.

Komt u er na het lezen van deze informatie niet uit, dan kunt u voor meer informatie over reismogelijkheden, boottijden, vluchten e.d. ons altijd bellen of mailen.

Choose language

Volg ons voor extra aanbiedingen ook op facebook


Berichten


Vlucht op Skiros

Van Athene vertrekt er een voordelige binnenlansde vlucht naar Skyros. Voor verdere informatie en opties mbt de heenreis zie reisinformatie op onze website.

Voor het seizoen 2015"Een dagboek in de Griekse crisis"

De Nederlandse vrouw van de eigenaar heeft een aantal persoonlijke boekjes geschreven over de crisis in Griekenland: "Een dagboek in de Griekse crisis"

Eerder verschenen:
"Een 'vreemde' kijk op Griekenland"