Υποστήριξη: Aliveri Web TV  |  Φιλοξενία: E-base.gr

Hotel Axilleion - Skiros Island

Hotel Axilleion

Aspous / 34007 Skiros Island
0030-2222093300 / 0030-2222092425
axilleionhotelskyros@yahoo.gr
Hotel Axilleion - Skiros IslandHotel Axilleion

Als extra
Het is een echt familiehotel, maar de vrouw van de hoofdeigenaar is Nederlandse en zij kan dus makkelijk eventuele vragen beantwoorden en informatie geven in het Nederlands, Engels (en uiteraard Grieks). De broer van de eigenaar houdt op loopafstand van het hotel zijn geiten en schapen op een prachtige berg . Het is vanuit het hotel te bereiken via een mooie wandeling over een landweggetje. De gasten die er belangstelling voor hebben kunnen vanaf begin maart tot en met half juni (met gids) een kijkje nemen in de stal, waar de geiten en schapen op traditionele wijze worden gemolken. Van de gemengde melk wordt Griekse kaas (ook wel bekend als feta) gemaakt.
Ook buiten de genoemde periode kunnen gasten uiteraard een kijkje nemen.

Verder beschikt het hotel ook over een mini-bus met 15 zitplaatsen. Voor de gasten die niet over een (huur-) auto beschikken, maar die toch naar de stad, het havenplaatsje of een verder gelegen strand willen. Wij kunnen hen dan in overleg en tegen een kleine vergoeding ergens naartoe brengen en weer ophalen.
Dit is wel vanaf 6 personen.

Choose language

Volg ons voor extra aanbiedingen ook op facebook


Berichten


Vlucht op Skiros

Van Athene vertrekt er een voordelige binnenlansde vlucht naar Skyros. Voor verdere informatie en opties mbt de heenreis zie reisinformatie op onze website.

Voor het seizoen 2015"Een dagboek in de Griekse crisis"

De Nederlandse vrouw van de eigenaar heeft een aantal persoonlijke boekjes geschreven over de crisis in Griekenland: "Een dagboek in de Griekse crisis"

Eerder verschenen:
"Een 'vreemde' kijk op Griekenland"